Concept Samen Slapen

Met je kleintje in een aanschuifbedje lekker dichtbij, wordt je ook als pas bevallen moeder heerlijk uitgerust wakker. Opstaan ‘s nachts is voor de baby niet meer nodig. U kunt bijvoorbeeld rustig herstellen van een keizersnede en toch uw baby bij u pakken wanneer u dat wilt. Borstvoeding geven in uw eigen bed, u bent er al wanneer de kleine honger krijgt. Uw kindje ligt altijd veilig dichtbij, In de gaten houden is geen probleem.  Geen geknutsel, maar een voor ieder bed passende oplossing, ervaar het gemak van een aanschuifbedje!De babybay aanschuifbedje is het meest innovatieve bedje voor pasgeborenen. Door de gepatenteerde constructie  en diverse modellen kan het op zeer gemakkelijke wijze aan bijna ieder bed gemonteerd worden en wordt een rustige en ontspannen nachtrust mogelijk gemaakt. De babybay is ook het meest veilige aanschuifbedje omdat het bedje bevestigd wordt aan het ouderlijk bed en afgesloten kan worden met een sluithekje.
Daarnaast bieden wij het Teddy*B alles-in-één bedje aan. Met deze set begint u als aanschuifbedje en kunt u doorgroeien tot uw kleintje een kleuter is! Ook dit bed is aan het ouderlijk bed vast te zetten, maar ook na gebruik als wieg of aanschuifbedje door te bouwen naar een ledikantje.
 
Baby’s hebben in de eerste maanden van hun leven veel behoefte aan aandacht (dag en nacht) van de ouders. Een baby minimaal de eerste 6 maanden bij de ouders op de slaapkamer wordt geadviseerd. Wat is het dan niet prettig, de baby direct naast je te kunnen hebben?
 
Het meerdere keren opstaan om te troosten, knuffelen of om te voeden kan erg vermoeiend zijn ook al staat het bedje van de baby in dezelfde kamer als dat van de ouders. Met een aanschuifbedje heb je de baby direct naast je en duren de nachtelijke onderbrekingen minder lang. Ook zijn ze minder intensief.
Een groot voordeel extra van een aanschuifbedje is dat moeders met last van bijvoorbeeld bekkeninstabiliteit, herstellende van een keizersnede of een moeilijke bevalling nu zelf toch voor hun kindje kunnen zorgen en dat niet (tegen het natuurlijke moedergevoel in) aan een ander over hoeven te laten.
 
Overdag in de kraamtijd kan de baby heerlijk naast de moeder slapen zonder dat het last heeft van haar activiteiten in het kraambed. ’s Nachts is het bij de babybay mogelijk een sluithekje te plaatsen zodat er bijvoorbeeld geen dekens onbedoeld op de kleine kunnen komen en (met een paar maanden) de baby het ouderlijk bed in rolt. Toch is met één handbeweging eenvoudig te troosten of te kroelen.
 
Eenmaal te groot geworden voor het aanschuifbedje hoeft u bij de babybay niets naar zolder te brengen, maar u zult zien dat het aanschuifbedje ook dan nog verschillende mogelijkheden bied. Zonder extra onderdelen maakt u al een leuk bankje voor de kinderkamer, maar met een extra ombouwset kunt u de babybay ook doorgebruiken als kinder- meegroeistoel en tegenwoordig zelfs als ruim ledikant! Bij het Teddy*B alles-in-één bedje zijn alle onderdelen om door te bouwen naar een ledikant zelfs al inbegrepen!
 
Verzekerd van de hoogste kwaliteit
De babybay is getest door het LGA Beieren instituut. Het GS Keurmerk is in 2004 na testen op basis van de EN Norm 1130-1 verkregen. Om de grootst mogelijke zekerheid met de babybay te verkrijgen is het geadviseerd gebruik te maken van de sluithekjes.
uiteraard zijn de spijlen waar aanwezig bij de bedjes op goede afstand van elkaar. Voor alle babybay modellen geldt een hart op hart maat van de spijlen van 8 cm met een daadwerkelijke opening van 6 cm daartussen.
Onze fabrikanten gebruiken uitsluitend textiel dat getest is naar de richtlijnen. Alle verven, stoffen, schuim, textiel enz. die worden gebruikt voor onze producten zijn uit Europa. Natuurlijk worden onze producten regelmatig getest en gecontroleerd.
Alle hulp stukken zijn chroom en nickelvrij. Onze coatings voldoen aan de norm EN 71-3.
Deze standaard wordt meestal toegepast voor kinderspeelgoed dat vaak in de hand of in de mond wordt genomen. Alles wordt onder strikte gestandaardiseerde methoden getest.
 
Toekenningen babybay
Kids-go 2008
Het tijdschrift Kids-go heeft babybay na een grootschalige klantenenquête het logo “Aanbeveling” en “Kooptip” gegeven.
Leben und Erziehen(Leven en voorlichten) 2008
Wilt u de baby graag bij u in bed? Het is gewoon perfect voor baby’s! Met de babybay is de baby dicht bij pappa en mamma. Daardoor voelen zij de lichaamswarmte en ruiken de vertrouwde geur van de ouders. Babybay is de oplossing!
Innovatie Award 2007
De nieuwe babybay maxi – de Ruime – is op de Kind & Jugend beurs op het gebied van innovatie gebied super aangekomen. De vroedvrouwen zijn enthousiast over babybay.
Innovatie Award 2006
De doorontwikkeling van de babybay Original bereikt met fantastische kritieken de finale.
Ideeen Wettbewerb 2002
Het prototype van de babybay heeft de 2e plaats gehaald.


De babybay en het Teddy*B bedje gemaakt van hout is een bewuste keuze. Hout is een waardevol materiaal. Solide constructie en behoedzame verwerking resulteren in meubelen, waarvan de waarde met het gebruik groeit. De verwerking van het hout is ecologisch verantwoord, en de gebruiker kan er zeker van zijn, dat het meubel en de gebruikte materialen zowel bij de fabricage als ook in het dagelijkse gebruik onschadelijk zijn. Doordat het product lang te gebruiken is door de diverse mogelijkheden wordt het milieu niet onnodig belast.


Veel verkocht

Aanbieding!

Midi jersey hoeslaken

Nu slechts: € 7.95

Meer info ›
In winkelwagen ›
Nieuwsbrief

Naam:

E-mail:

Type de code over: